Nieuws

Gratis verzending België

Door de grote aantallen die wij verkopen en een betrouwbare verzendpartner is het nu ook mogelijk om gratis verzending aan te bieden in België. Happyhop.nl kon binnen Nederland al gratis verzending aanbieden maar nu dus ook voor België.Onze zendingen worden standaard verstuurd met DPD en POSTNL.

Lees meer

Nieuwe Springkussens 2020

Er zijn weer veel nieuwe springkussens toegevoegd aan ons assortiment en het mooiste van alles is, deze zijn direct uit voorraad leverbaar.Onder de categorie Springkusssens nieuw 2020 kunt u direct alle nieuwe springkussens inzien.

Lees meer

Aanbieding! Happy Hop springkussen Splash Wave Zone 9047N

Happy Hop springkussen Splash Wave Zone 9047N Nu in de aanbieding voor € 679,- zolang de voorraad strekt! De ‘splash wave zone’ is uitgerust met een springkasteel en een waterglijbaan met waterkanon voor extra plezier! Het Happyhop springkasteel Splash Wave Zone 9047N kan zowel droog als nat worden gebruikt, wat zorgt voor een veelzijdige speelomgeving…

Lees meer

Happyhop springkussens prijzen verlaagd!

Shopvlug.nl heeft van een groot aantal Happy Hop springkussens blijvend de prijzen verlaagd. Bijvoorbeeld het luchtkussen Happy Hop springkasteel met glijbaan 9017 nu voor nog maar € 345,- Dit springkasteel met glijbaan is de droom van ieder kind om op zijn of haar kinderfeestje te hebben. Natuurlijk is dit springkussen niet alleen geschikt voor kinderfeestjes,…

Lees meer

Welkom bij Shopvlug.nl

Shopvlug.nl is een jonge onderneming die ontstaan is uit onze andere onderneming blaasmaarop.nl. Blaasmaarop.nl is een verhuur bedrijf gespecialiseerd in opblaasbare figuren en attracties. Shopvlug.nl richt zich op de verkoop van opblaasbare springkussens, speelgoed en meer. We leveren voornamelijk aan consumenten maar ook wederverkopers kopen bij ons in.

Lees meer